Lainasumma
Toivottu laina-aika
 kk

Oiva yrityslaina ilman vakuuksia

Palvelumme tarjoaa oivan avun kaikenkokoisille yrityksille, joille yrityslaina on ajankohtainen. Yrityslainaa on mahdollista hakea 1 000 - 350 000 euroa täysin ilman reaalivakuuksia. Pelkkä henkilötakaus riittää.

Jos etsit luotettavaa rahoituskumppania tukemaan joustavasti yrityksesi toimintaa, jätä alustava tarjouspyyntö! Tarjous ei sido sinua tai yritystäsi mihinkään ja kaiken lisäksi palvelu on ilmainen.

Täyttämällä oheisen esitietolomakkeen, siirryt Haenyt.fi -yrityslainavälittäjäpalveluun. Palvelu kilpailuttaa lainantarjoajat ja voit valita tarjolla olevista yrityslainoista käyttöösi parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Lue lisää: Haenyt.fi/yrityslaina

Yrityslaina uudelle yritykselle?

Moni rahoituspalvelu vaatii, että yrityksen tulee täyttää tietyt ikäkriteerit. Koska haluamme tukea myös uusia yrityksiä, on palvelumme avoin kaikenikäisille yrityksille. Ymmärämme, että yritystoiminta vaatii alussa realistisen sekä riittävän budjetin ja henkilökohtainen rahoitus ei aina ole vaihtoehtona.

Riittää, että yrityksesi on merkitty kaupparekisteriin ja on aktiivinen. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä, olipa kyseessä sitten

AVOIN YHTIÖ

KOMMANDIITTIYHTIÖ

OSAKEYHTIÖ

OSUUSKUNTA

TOIMINIMIYRITTÄJÄ

Emme missään tapauksessa unohda vanhoja yrityksiä. Menestyvällä ja eteenpäin suuntaavalla yrityksellä tulee väistämättä eteen tilanteita, kun tarvitsee hankkia lisää työvoimaa tai tehdä muita investointeja viedäkseen yritystoiminnan uudelle tasolle. Tällaisissa tilanteissa palvelumme on nopea ja joustava ratkaisu.

Vaatimukset lainanhakijalta

Jotta lainahakemus voidaan käsitellä, tulee lainanhakijan sekä yrityksen täyttää seuraavat kriteerit:

Lainanhakijan tulee olla vastuuhenkilö yrityksessä

Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias

Yrityksellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Vastuuhenkilö(i)llä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Yrityslainan takaisinmaksu

Yrityslainalle on mahdollista saada maksuaikaa lainasummasta riippuen jopa 3 vuotta. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa, tasaerissä. Erien suuruudet riippuvat haetusta lainasummasta sekä maksuajasta.

Hakiessasi yrityslainaa, saat tarjouksen yhteydessä tietoon maksuerän suuruuden. Erä on samansuuruinen koko laina-ajan. Lainalle on mahdollista saada myös maksuvapaita kuukausia esimerkiksi lainasuhteen alkuun. Tällöin lainaa ei tarvitse heti ryhtyä lyhentämään, jolloin se voidaan hyödyntää kokonaisuudessaan investointiin.

Mihin yrityslainan voi käyttää?

Yrityslainoille on lukemattomia käyttökohteita ja yrityksen edustajana sinulla on tässä asiassa täysi päätäntävalta. Rahoituksen yleisiä käyttökohteita ovat muun muassa

UUDEN YRITYSTOIMINNAN KÄYNNISTÄMINEN

HENKILÖSTÖN PALKKAUS

LAITTEISTOHANKINNAT

TOIMINNAN LAAJENTAMINEN

SILTARAHOITUS

Nopeita rahoitusratkaisuja

Emme toimi kuten perinteiset pankit ja hankaloita yrityslainan hakemista vaikeilla ja pitkillä hakemusprosesseilla. Palvelumme avulla yritysrahoitus on mahdollista saada jopa saman päivän aikana. Olemme täysin kotimainen palvelu ja erikoistuneet pitkälti automatisoituihin prosesseihin, jolloin hakemukset käsitellään reaaliajassa.

Täytä oheinen hakemus nyt ja saat ilmaiseksi alustavat yrityslainatarjoukset yrityksellesi. Hakemiseen menee vain muutama minuutti!